fbpx

Az új OROVICA x HA nyári kollekció a piknikek hangulatát idézi.
Ha Te is látod magad előtt a Francia riviérát és felsejlik benned az ottani életstílus utánozhatatlan bája, akkor szíved szerint biztosan Te is azonnal összepakolnád a piknikkosaradat, hogy a természet varázslatos közelségét és az önfeledt boldogságot magadénak tudhasd.
A bennünket körülvevő csodálatos természet, a szabadban eltöltött pillanatok és a Francia kultúra inspirálta új OROVICA x HA darabok ezúttal ugyanis a piknikezés örömét ötvözik a női eleganciával.

Dress Charloette azujelos (7)

Az új kollekció üzenete, hogy szakítsunk időt az igazán fontos dolgokra: hogy eltöltsünk egy napot a barátainkkal, családtagjainkkal, szeretteinkkel; ami erősíti a kapcsolatokat, egy csendes, nyugodt környezetben pedig a boldog pillanatok is azonnal ránk találhatnak.
Engedd, hogy a nyár bája téged is átjárjon és válassz a nyári kollekcióból egy hozzád igazán méltó darabot!

Vidd magaddal a mediterrán életérzést a hétköznapokba és szakadj ki a mindennapi rutinból kedvenc piknikezős szetteddel.

Provence, a varázslatos francia vidék, ahol a levendulamezők lila tengerként hullámzanak, és a napraforgóföldek arany színekben pompáznak. A bájos városok és festői falvak, mint Avignon és Gordes, történelmi kincseket rejtenek, míg a Verdon-szurdok lenyűgöző természeti látványosság. Ez a kollekció Provence szépségét és a piknikek meghitt varázsát egyesíti. Fedezd fel a régió szépségét és varázsát, mely minden darabunkban visszaköszön, megidézve Provence eleganciáját és időtlen báját.

A Piknik kollekció csíkos darabjait a híres breton minta inspirálta, ami a francia tengerpartok frissességét és a breton tengerészek hagyományait tükrözi. Eredetileg a francia haditengerészet egyenruhájának részeként használt csíkos mintát Coco Chanel hozta be a divat világába, és azóta a stílus ikonikus elemévé vált. A sötétkék és fehér csíkok az óceán hullámait és a tiszta, friss tengeri levegőt idézik. Ez a klasszikus, időtálló minta egyszerre sugall eleganciát és lezserséget, tökéletesen ötvözve a tengerparti életérzést és a francia divat kifinomultságát. Fedezd fel kollekciónk csíkos mintás darabjait, amelyek a tenger sós illatát és a breton partvidék varázsát hozzák el neked.

448219293_8150539858290455_2612412909379679719_n
provence-village-street-in-spring-olivier-le-queinec

A képeken látható kiegészítők az alábbi tervezők munkái:

A képeken szereplő Hodlik Anna  táskák és övek ITT érhetőek el.

A képeken szereplő SOKÁ ékszerek ITT érhetőek el.

A képeken szereplő MJ Glassdesign ékszerek ITT érhetőek el.

A képeken szereplő TIA DESIGN ékszerek ITT érhetőek el.

A képeken szereplő Dianes Millinery kalapok ITT érhetőek el.

Hollóházi Manufaktúra munkáit ITT lehet megtekinteni.

A piknik fotózás első helyszínét az Öreg Tölgy Fogadó biztosította:  ITT