fbpx

KORTALAN DESIGN az üzleti megjelenéshez

Az Orovica márka fő eszenciája a kortalan design

Az Orovicánál, a kis szériás elegancia találkozik a klasszikus formák és a modern színek, minták kreatív fúziójával.

Az Orovica ahol az üzleti ruházat valóban egyedi és stílusos kifejezése viselőjének, ezáltal megfelelő öltözéket biztosít üzleti tárgyalásokon,   fogadásokon, esküvőkön, vagy bármely fontos eseményen.

Az Orovica nők tisztában vannak önmagukkal, adottságaikkal és kihívásaikkal. Igazi nők, akik szeretnek csinosan öltözködni, egyéniségüket bátran megmutatják,  stílusuk mindig egyedi és kifogástalan. Jelenlétük garantáltan feledhetetlen, különösen, ha ruhájuk harmonizál a lelkükkel.

Tervező és márkatulajdonos
(Orovica Szilvia)

OROVICA SZILVIA portré
Orovica Szilvia

Gyermekeim születése előtt közgazdászként manageri pozícióban dolgoztam. Később a családom támogatása mellett visszaültem az iskolapadba: 2017 júniusában végeztem a Mod’Artban divattervező szakon.

Mindez életem egyik legjobb döntése volt, hiszen mertem nagyot álmodni, és egy teljesen új világ felé nyitni.

Amikor az üzleti szférában dolgoztam nem találtam  magamnak olyan ruhákat, amik tetszettek, ezért saját magam kezdtem tervezni a ruháim. Az üzleti életben fontos a jó megjelenés, hogy  találjunk magunknak megfelelő business casual darabokat. Az Orovica márka erre ad alternatívát. Szintén lényeges szempont, hogy a hölgyek nagy része nem konfekció méretet hord, ezért minden egyes darabom elkészítem egyedi méretben is.

A kollekcióim tervezésekor olyan nők inspirálnak, akik tudják, mit akarnak, valamint minden helyzetben “nagybetűs nők” tudnak maradni. Ennek a nőiességnek a kihangsúlyozása kerül előtérbe a ruhadarabjaimnál. Az Orovica márka kis szériás kollekciókat készít, minden egyes sziluettből csak pár darab készül ami által garantált az  egyediség, hiszen melyik nő szereti, ha szembe jön vele az utcán az amit épp visel.

Az Orovica-nő elegáns darabokat visel, de még a letisztult öltözék megjelenésébe is igyekszik mindig egy kis csavart belecsempészni. A ruháim egyfajta önkifejezés részei, minden egyes ruhadarabom olyan, amit én magam is szívesen viselek.

Nézd meg legújabb kollekcióm