fbpx

HOLLÓHÁZI

A tradícionális porcelán és a divat különleges fúziója:

 Ismerd meg az új Orovica X HA X Hollóházi Porcelán kollekciót, mely a méltán híres Hollóházi Porcelán Manufaktúrával való együttműködésből született.

A Hollóházi No.020 – Petra kollekció most már nemcsak az étkezőasztalokon, hanem a lenyűgözően elegáns HA táskákon és az Orovica ruhákon is újjáéled.

Az új Orovica x HA x Hollóházi Porcelán kollekció nem csupán divatos termékeket kínál, hanem hidat teremt a tradíció és a modernitás között. Felveti azt a kérdést, hogy egy évszázadok óta őrzött művészeti alkotás miként válhat elérhetővé a mindennapjainkban, hogyan lehet része a divatnak. A gazdagon díszített porcelán, melyet eddig a vitrin mögött féltve őriztünk, most újra alkotva az életünk részévé válik

Blazer Petra white Culottes Petra white (4)

Hollóházi Porcelán csaknem 250 év tudását és örökségét hordozza magában, és nincs ember a világon, aki ne hallott volna már erről a magyar értékről. A Hollóházi Porcelán 1777-es megalakulása óta nagy utat járt be, részt vett a magyar porcelángyártás megteremtésében, jelen volt a legrangosabb kiállításokon, készletei pedig most is megtalálhatók a világ minden pontján.

2

„A Hollóházi Porcelánmanufaktúra csaknem 250 éve bújik meg egy hegyek, erdők, patakok által körülvett kis völgyben, hogy itt készült termékeivel messze vigye egy kis zempléni magyar falu hírnevét.

A divat mint kulturális örökség
Exclusive_No.020-Petra_2

A fotózás helyszínét a csodálatos Gödöllői Grassalkovich kastély biztosította.

Fedezd fel Magyarország művészeti örökségét, kattints IDE!

Szeretném megköszönni a Hollóházi Porcelánnak ezt a különleges együttműködést!
Hollóházi Manufaktúra munkáit ITT lehet megtekinteni.
A Petra kollekció porcelánjai ITT vásárolhatóak meg.
A képeken szereplő Hodlik Anna  táskák és övek ITT érhetőek el.