CULOTTES PETRA black

59,900 Ft

Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Leírás

A Hollóházi kollekció egyik különleges darabja a hímzett nadrágszoknya, melyen a Hollóházi Porcelán No.020 – Petra kollekciójának lenyűgöző mintája elevenedik meg. Ez a stílusos és egyedi ruhadarab nemcsak a divatot, hanem a kulturális örökség gazdagságát is hordozza.

A hímzett nadrágszoknya ékessége a finoman kidolgozott Petra porcelán minta, amely minden egyes varrásban a Hollóházi Porcelán Manufaktúra hagyományos kézügyességét tükrözi. A virágok, levelek és részletgazdag ornamentikák harmonikus elegyét egyesítve ez a nadrágszoknya valódi műalkotássá emeli viselőjét.

Ez a darab nem csupán egy ruhadarab, hanem egy olyan kifejezési forma, amely egyesíti a divatot és a művészetet. A Petra porcelán mintája nemcsak a múltat idézi, hanem egyúttal egy friss és modern stílusú nadrágszoknyában találja meg helyét, áthidalva a két világot. Ebben a különleges kreációban a Hollóházi Porcelán Manufaktúra történelme találkozik a mai divat trendjeivel, teremtve egy letisztult és egyedi stílusérzéssel rendelkező nadrágszoknyát minden alkalomra.

Minden egyes termékünk elkészítjük egyedi méretben méretre szabva is! Bővebb információ a Méret fül alatt található.

FABRIC:

fabric 88% polyester, 12% elastan

CARE:

Wash at or below 30°C.Do not bleach.Do not put in the dryer.Iron at low temperature (110 °C).

ANYAG: Szövet: 88% poliészter, 12% elasztán

Bélés: Chiffon 100% polyeszter

MOSÁSI ÚTMUTATÓ:

Mosás 30°C-on vagy alatt. Nem fehéríthető. Szárítógép használata tilos. Vasalás alacsony hőfokon (110°C).

 

További információk

Méret

L, M, S, XL, XS


A készlet erejéig minden darabunkat elkészítjük személyre szabva, méretesben is.