BLAZER SET PETRA white

135,000 Ft

Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Leírás

A Holloházi kollekció egyedülálló és stílusos összhangját a Hollóházi Porcelán Manufaktúra inspirálta, Magyarország legrégebbi porcelán manufaktúrája méltán híres hagyományaival.

A set tartalmazza a blézert és a nadrágszoknyát.

A kollekció különleges darabja, a petra mintás hímzett blézer, az igazi elegancia és stílus ikonja. A blézer egysoros gombolású, klasszikus fazonban készült, amely időtlen eleganciát kölcsönöz viselőjének.

A blézer gallérja kettős szerepet tölt be, lehetőséget adva viselőjének arra, hogy személyre szabja a megjelenését. Lehajtva, a gallér titokzatosan borul a vállakra, ahol sejtelmesen látszik a Petra porcelán mintájú hímzés, ami diszkréten fűszerezi meg a blézert.

A másik lehetőség, hogy a gallért felhajtva viseljük, így a Petra minta teljes pompájában jelenik meg. Ez a választás a merész és stílusos megjelenés híveinek kínál egyedi lehetőséget, hogy a Hollóházi Porcelán Manufaktúra hagyományát kiemeljék a blézer szépségében. Ez a két megjelenési forma lehetővé teszi, hogy a petra mintás hímzett blézer mindig tökéletesen illeszkedjen a viselője egyedi stílusához és az adott alkalomhoz.

A hímzett nadrágszoknya ékessége a finoman kidolgozott Petra porcelán minta, amely minden egyes varrásban a Hollóházi Porcelán Manufaktúra hagyományos kézügyességét tükrözi. A virágok, levelek és részletgazdag ornamentikák harmonikus elegyét egyesítve ez a nadrágszoknya valódi műalkotássá emeli viselőjét.

Minden egyes termékünk elkészítjük egyedi méretben méretre szabva is! Bővebb információ a Méret fül alatt található.

FABRIC:

fabric 88% polyester, 12% elastan

CARE:

Wash at or below 30°C.Do not bleach.Do not put in the dryer.Iron at low temperature (110 °C).

ANYAG: Szövet: 88% poliészter, 12% elasztán

Bélés: Chiffon 100% polyeszter

MOSÁSI ÚTMUTATÓ:

Mosás 30°C-on vagy alatt. Nem fehéríthető. Szárítógép használata tilos. Vasalás alacsony hőfokon (110°C).

 

További információk

Méret

L, M, S, XL, XS


A készlet erejéig minden darabunkat elkészítjük személyre szabva, méretesben is.