fbpx

Orovica

Az Orovica márka fő eszenciája a kortalan design. A kifinomult, letisztult megjelenést követő ruhák megfelelő öltözetet biztosítanak üzleti tárgyalásokon, megbeszéléseken, ugyanakkor egy fogadáson vagy akár egy esküvőn is.

Az Orovica nők tisztában vannak önmagukkal, adottságaikkal és kihívásaikkal. Igazi nők, akik szeretnek csinosan öltözködni, alakjukat bátran megmutatják, de stílusuk mindig finom és kifogástalan. Nem hivalkodóak, de jelenlétük garantáltan feledhetetlen, különösen, ha ruhájuk harmonizál a lelkükkel. 

Tervező és márkatulajdonos
(Orovica Szilvia)

woman fashion
Orovica Szilvia

Gyermekeim születése előtt közgazdászként manageri pozícióban dolgoztam. Később a családom támogatása mellett visszaültem az iskolapadba: 2017 júniusában végeztem a Mod’Artban divattervező szakon.

Mindez életem egyik legjobb döntése volt, hiszen mertem nagyot álmodni, és egy teljesen új világ felé nyitni.

A kollekcióim tervezésekor olyan nők inspirálnak, akik tudják, mit akarnak, valamint minden helyzetben “nagybetűs nők” tudnak maradni. Ennek a nőiességnek a kihangsúlyozása kerül előtérbe a ruhadarabjaimnál.

Az Orovica-nő elegáns, kifinomult darabokat visel, de még a letisztult öltözék megjelenésébe is igyekszik mindig egy kis csavart belecsempészni. A ruháim egyfajta önkifejezés részei, minden egyes ruhadarabom olyan, amit én magam is szívesen viselek.

Nézd meg legújabb kollekcióm